Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ilman taitavia opettajia ja innokkaita lapsia Suomi-koulua ei olisi.

1.1.2019

Hyvää uutta vuotta 2019!
Vuoden ensimmäinen Suomi-koulu pidetään ma 14.1.2019. Nähdään silloin!

Keitä me olemme:

Suomi-koulun opettajat vasemmalta oikealle: Leena - Annu - Piretta - KirsiSuomi-koulun opettajat vasemmalta oikealle: Leena - Annu - Piretta - Kirsi

Suomi-koulun opettajat lukukaudella 2018-2019

Leena Pohto, Porojen opettaja
Opetan Poroja tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja olen nauttinut jokaisesta hetkestä jota viettänyt heidän kanssaan. Mikä mahtava energia ja ideointi pulppuaa näistä lapsista!
Olen ollut mukana Suomi-koulujen toiminnassa myös Denverissä Coloradossa ja Dubaissa. Rakkaat harrastukseni ovat viulunsoitto, uinti ja lukeminen.

Annu Vitikka-Lahtinen, Joutsenten opettaja ja Suomi-koulun rehtori
Muutimme Abu Dhabiin keväällä 2016 ja kaikki kolme lastamme aloittivat heti Suomi-koulun. Suomi-koulu tuntui kotoisalta paikalta muuten kansainvälisen ja englanninkielisen arjen keskellä. Olen ollut mukana Suomi-koulun johtokunnassa sekä opettajana. Tällä lukukaudella toimin Suomi-koulun rehtorina. Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja olen työskennellyt monipuolisissa HR-tehtävissä, joissa valmentaminen ja kouluttaminen on ollut iso osa tehtäviäni. Joutsenten ryhmässä pidämme yllä suomen kielen taitoa monipuolisesti leikkien, lukien ja monenlaisten harjoitusten avulla.

Piretta Saurama, Siilien opettaja
Olen Piretta ja apuopettajana toimivan tyttäreni Lauran (13) kanssa opetamme Siilit-ryhmässä. Ryhmässä on 4 – 6 -vuotiaita lapsia, jotka ovat varsin energisiä ja vauhdikkaita – meidän kaksituntinen tapaamishetkemme on yhdessä hujauksessa ohi, sillä heittäydymme tilanteisiin ja opimme paljon asioita liikkeen kautta.
Olen asunut perheeni kanssa Abu Dhabissa vuodesta 2008. Perheeseeni kuuluu aiemmin mainitun tyttären lisäksi poika (11) ja suomalainen mies. Olen yksi Abu Dhabin Suomi-koulun perustajajäsenistä ja kannatusyhdistyksen puheenjohtajana toimin viisi vuotta kunnes siirryin opettajaksi tänä syksynä. Minulla on kaupallinen koulutus, ja käyn edelleen elämänkoulua, mikä on ollut kouluista kaikkein paras.

Kirsi McGillion, Kuuttien opettaja
Hei, olen Kiki McGillion ja toimin muskariopettajana alle kolmevuotiaiden Kuutit ryhmässä. Abu Dhabissa olen asunut vasta hetken, mutta Suomi-koulun kautta on löytynyt mukavasti yhteisöllisyyttä ja toivottua seuraa sekä omaan että lasteni Ilonan (6v) ja Aaron (2v) arkeen. Kuuttejen muskariryhmässä laulamme, loruilemme ja leikimme hymyssä suin. Toivon, että viikottaiset lauluhetkemme myötä auttavat ryhmämme ihania lapsia innostumaan musiikista.