Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ilman taitavia opettajia ja innokkaita lapsia Suomi-koulua ei olisi.

Keitä me olemme:

Opettajat vasemmalta oikealle: Virpi, Anna, Nina ja MariaOpettajat vasemmalta oikealle: Virpi, Anna, Nina ja Maria

OPETTAJAT LUKUVUONNA 2017 - 2018

Virpi Bursiewicz (Porot)

Opetan Porojen ryhmää ensimmäistä lukukautta tänä syksynä. Olen koulutukseltani kielikasvattaja ja töissä englannin kielen opettajana. Suomi-koulun toiminta on muodostunut minulle tärkeäksi täällä Abu Dhabissa asumieni vuosien myötä. Lapseni on ollut oppilaana usean vuoden ajan ja minä hallituksen jäsenenä viime syksystä lähtien. Nyt olen saanut mahdollisuuden antaa vielä vahvemman panoksen yhteisen hyvän eteen ja odotan innokkaasti tulevaa lukukautta, jonka painopiste tulee olemaan toiminnallisessa kielenoppimisessa sekä Suomi 100-juhlavuoteen liittyviin teemoihin perehtymisessä.

Anna Aubert (Joutsenet)

Muutin Abu Dhabiin tammikuussa 2016, eli olen vielä aika tuore ulkosuomalainen. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, ja Suomessa ollessani pidin psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanottoa, vedin ryhmiä yms. Aloitin Suomi-koulun opettajana tänä syksynä ja opetan tämän lukuvuoden Joutsenten ryhmäää. Innolla odotan tulevia maanantai-iltoja ja muita asioita, mitä Suomi-koulun toiminnassa mukana oleminen tuo tullessaan.

Nina Eränpalo (Siilit)

Tämä on toinen lukukauteni Suomi-koulun opettajana Siilien ryhmässä ja ensimmäinen Suomi-koulun rehtorina. Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja työskennellyt monipuolisesti eri lajien ja eri ikäisten liikkujien parissa urheiluopistossa ja koulumaailmassa. Perheeseeni kuuluu mies ja kolme lasta (21, 20 &15v.) sekä pieni musta koira. Osa perheestämme muutti Abu Dhabiin syksyllä 2015, Suomessa kotimme on Tammisaaressa. Siilien ryhmässä leikitään, lauletaan, pelataan ja askarrellaan iloisella ja kannustavalla otteella. Opimme suomen kieltä ja kulttuuria yhdessä, iloisella mielellä, oivaltamalla, toiminnallisesti ja liikunnankin kautta.

Maria Kotro (Kuutit)

Opetan Kuuttien muskaria Abu Dhabin Suomi-koulussa. Olen asunut perheeni kanssa Abu Dhabissa 2,5 vuotta. Olen valmistunut tanssijaksi Lontoosta Labanin yliopistosta. Tanssinopettajan maisterin tutkinnon olen tehnyt Helsingissä Teatterikorkeakoulussa. Olen lisäksi Pilates-opettaja. Tanssi ja musiikki ovat kuuluneet elämääni jo pitkän aikaa ja olen opettanut monia erilaisia ryhmiä lapsista vanhuksiin. Odotan innolla iloisia ja innostavia muskaritunteja!