Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ilman taitavia opettajia ja innokkaita lapsia Suomi-koulua ei olisi.

Keitä me olemme:

Opettajat vasemmalta oikealle: Virpi - Annu - Nina - PirettaOpettajat vasemmalta oikealle: Virpi - Annu - Nina - Piretta

OPETTAJAT KEVÄTLUKUKAUDELLA 2018

Virpi Bursiewicz (Porot)

Opetan Porojen ryhmää toista lukukautta tänä keväänä. Olen koulutukseltani kielikasvattaja ja töissä englannin kielen opettajana. Suomi-koulun toiminta on muodostunut minulle tärkeäksi täällä Abu Dhabissa asumieni vuosien myötä. Lapseni on ollut oppilaana usean vuoden ajan ja minä hallituksen jäsenenä viime syksystä lähtien. Nyt olen saanut mahdollisuuden antaa vielä vahvemman panoksen yhteisen hyvän eteen ja opettamiseen, jonka painopiste tulee olemaan toiminnallisessa kielenoppimisessa.

Annu Vitikka-Lahtinen (Joutsenet)

Muutimme Abu Dhabiin keväällä 2016 ja kaikki kolme lastamme aloittivat heti Suomi-koulun. Suomi-koulu tuntui kotoisalta paikalta muuten kansainvälisen ja englanninkielisen arjen keskellä. Pääsin heti mukaan koulun johtokuntaan ja nyt aloitan myös Joutsenten opettajana. Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja olen työskennellyt monipuolisissa HR-tehtävissä, joissa valmentaminen ja kouluttaminen on ollut iso osa tehtäviäni. Joutsenten ryhmässä pidämme yllä suomen kielen taitoa monipuolisesti lukien, tehtäviä tehden ja leikkien.

Nina Eränpalo (Siilit)

Tämä on toinen lukuvuoteni Suomi-koulun opettajana Siilien ryhmässä ja ensimmäinen Suomi-koulun rehtorina. Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja työskennellyt monipuolisesti eri lajien ja eri ikäisten liikkujien parissa urheiluopistossa ja koulumaailmassa. Perheeseeni kuuluu mies ja kolme lasta (23, 22 &17 v.) sekä pieni musta koira. Osa perheestämme muutti Abu Dhabiin syksyllä 2015, Suomessa kotimme on Tammisaaressa. Siilien ryhmässä leikitään, lauletaan, pelataan ja askarrellaan iloisella ja kannustavalla otteella. Opimme suomen kieltä ja kulttuuria yhdessä, iloisella mielellä, oivaltamalla, toiminnallisesti ja liikunnankin kautta.

Piretta Saurama (Kuutit)

Aloitin muskariryhmän, Kuuttien, opettajana tammikuussa 2018. Pikkukuutit ovat kaikki alle 3-vuotiaita ja käyvät musiikki/leikkiryhmässä vanhemman kanssa. Osa lauluista kumpuaa omasta lapsuudesta, osa on opittu aikoinaan omien lasten muskarissa, mutta ehkä siitä kaupallisesta koulutuksesta on tässäkin hyötyä. Muskari on muuten paras paikka napata korvamato ja joskus yksinkertaiset leikit kuten “hyvä tie, … , huono tie, … , kuoppa! saa pienet räjähtämään riemusta - sitä naurua ei voita mikään! Muutin Abu Dhabiin (Kööpenhaminan ja Wienin kautta) perheeni kanssa kesällä 2008. Nyt lapset ovat jo 10- ja 12-vuotiaita. Abu Dhabin Suomi-koulussa olemme olleet alusta saakka (v. 2011), olen yksi perustajajäsen ja pitkäaikainen kannatusyhdistyksen puheenjohtaja. Lapsista nuorempi on edelleen oppilaana, vanhempi apuopettajana Siileissä.