Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ilman taitavia opettajia ja innokkaita lapsia Suomi-koulua ei olisi.

KEVÄTJUHLA: maanantai 17.6.2019 klo 17 - 19, Raha International School.

Kesän jälkeen Suomi-koulu jatkuu taas maanantaina 16.9.2019.

Oikein hyvää kesää kaikille!

Keitä me olemme:

Suomi-koulun opettajat vasemmalta oikealle: Helena - Piretta - Leena - KirsiSuomi-koulun opettajat vasemmalta oikealle: Helena - Piretta - Leena - Kirsi

Suomi-koulun opettajat lukuvuonna 2018 - 2019

Leena Pohto, Porojen opettaja
Opetan Poroja tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja olen nauttinut jokaisesta hetkestä, jota viettänyt heidän kanssaan. Mikä mahtava energia ja ideointi pulppuaa näistä lapsista!
Olen ollut mukana Suomi-koulujen toiminnassa myös Denverissä Coloradossa ja Dubaissa. Rakkaat harrastukseni ovat viulunsoitto, uinti ja lukeminen.

Helena Marsden (Helkky), Joutsenten opettaja

Aloitin Suomi-koulussa kirjastonhoitajana syksyllä ja Annun palattua Suomeen jatkoin hänen tilallaan Joutsenten opena maaliskuussa 2019. Olen koulutukseltani mm. kasvatustieteen maisteri ja toiminut luokanopettajana Suomessa. Olen kouluttanut itseäni edelleen Britanniassa aikuiskasvatuksen alalla sekä tehnyt työuraa kansainvälisessä liikemaailmassa henkilöstö- ja johtajakoulutuksen parissa. Harrastan kuvataiteita, musiikkia, kirjallisuutta ja historiaa.

On kiva tehdä töitä jälleen lasten kanssa. Sinänsä oppimisprosessi on sama sekä lapsilla, että aikuisilla: Oppimisen tulee olla hauskaa, mielenkiintoista ja motivoivaa! Tähän pyrimme!

Piretta Saurama, Siilien opettaja
Olen Piretta ja apuopettajana toimivan tyttäreni Lauran (13) kanssa opetamme Siilit-ryhmässä. Ryhmässä on 4 – 6 -vuotiaita lapsia, jotka ovat varsin energisiä ja vauhdikkaita – meidän kaksituntinen tapaamishetkemme on yhdessä hujauksessa ohi, sillä heittäydymme tilanteisiin ja opimme paljon asioita liikkeen kautta.
Olen asunut perheeni kanssa Abu Dhabissa vuodesta 2008. Perheeseeni kuuluu aiemmin mainitun tyttären lisäksi poika (11) ja suomalainen mies. Olen yksi Abu Dhabin Suomi-koulun perustajajäsenistä ja kannatusyhdistyksen puheenjohtajana toimin viisi vuotta kunnes siirryin opettajaksi tänä syksynä. Minulla on kaupallinen koulutus, ja käyn edelleen elämänkoulua, mikä on ollut kouluista kaikkein paras.

Kirsi McGillion, Kuuttien opettaja
Hei, olen Kiki McGillion ja toimin muskariopettajana alle kolmevuotiaiden Kuutit ryhmässä. Abu Dhabissa olen asunut vasta hetken, mutta Suomi-koulun kautta on löytynyt mukavasti yhteisöllisyyttä ja toivottua seuraa sekä omaan että lasteni Ilonan (6v) ja Aaron (2v) arkeen. Kuuttejen muskariryhmässä laulamme, loruilemme ja leikimme hymyssä suin. Toivon, että viikottaiset lauluhetkemme myötä auttavat ryhmämme ihania lapsia innostumaan musiikista.