Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Keitä me olemme:

Opettajat vasemmalta oikealle: Kiki, Leena, Sanna ja AnnaOpettajat vasemmalta oikealle: Kiki, Leena, Sanna ja Anna

TÄSSÄ HE OVAT: LUKUVUODEN 2019 - 2020 OPETTAJAT

Leena Pohto, Porojen opettaja
Opetan Poroja tänä vuonna toista kertaa ja olen nauttinut jokaisesta hetkestä, jota viettänyt heidän kanssaan. Mikä mahtava energia ja ideointi pulppuaa näistä lapsista!
Olen ollut mukana Suomi-koulujen toiminnassa myös Denverissä Coloradossa ja Dubaissa. Rakkaat harrastukseni ovat viulunsoitto, uinti ja lukeminen.

Sanna Pitkänen, Joutsenten opettaja

Aikaa Abu Dhabissa perheellämme on vierähtänyt jo kaksi vuotta. Saman verran aikaa olen saanut olla mukana yhdessä tekemässä Suomi-koulua. Nyt olen ensimmäistä kertaa Joutsenten ryhmän opettajana. Odotan yhteisiä Suomi-koulun hetkiä mielenkiinnolla. Olen valmiina seikkailemaan yhdessä lasten kanssa suomen kielen ihmeellisessä maailmassa.

Anna Kivari, Siilien opettaja
Siilien kanssa leikimme, loruttelemme, askartelemme sekä ihmettelemme Suomea ja suomalaisuutta kotimaisia kirjoja tutkaillen. Muutimme perheeni kanssa Abu Dhabiin elokuussa ja löydämme päivittäin uutta ihmeteltävää. Perheemme pojat käyvät myös Suomi-koulua ja isosiskoa nähdään ajoittain apuopettajana. Taustaltani olen luokanopettaja, ja olen opettanut myös sanataidetta Oulussa Valveen sanataidekoulussa. Harrastuksiini kuuluvat suomalainen kansanmusiikki ja hiukan kansantanssikin. Nautin lukemisesta ja innostun kotimaisista lastenkirjoista. Niitä kannoinkin mukanani vinon pinon tänne aavikolle.

Kirsi McGillion, Kuuttien opettaja
Hei, olen Kiki McGillion ja toimin muskariopettajana alle kolmevuotiaiden Kuutit-ryhmässä. Abu Dhabissa asun nyt toista vuotta, mutta Suomi-koulun kautta on löytynyt mukavasti yhteisöllisyyttä ja toivottua seuraa sekä omaan että lasteni arkeen. Kuuteissa laulamme, loruilemme ja leikimme hymyssä suin. Toivon, että viikottaiset lauluhetkemme myötä auttavat ryhmämme ihania lapsia innostumaan musiikista.