Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ilman taitavia opettajia ja innokkaita lapsia Suomi-koulua ei olisi.

Ajankohtaista

Uusien perheiden ilmoittautumisia otetaan vastaan. Lähetä viesti abudhabisuomikoulu@gmail.com saadaksesi ilmoittautumislomakkeen.

Suomi-koulu kokoontuu maanantai-iltapäivisin Raha International Schoolin (Gardens Campus) luokkatiloissa.

Tervetuloa mukaan kivaan porukkaan, jos perheesi ei vielä ole! Ja on kiva nähdä taas tuttuja kun syksy alkaa.

Keitä me olemme

Huom! Suomi-koulu kärsii opettajapulasta! Jos sinulla on kiinnostusta ja innostusta osallistua, otathan rohkeasti yhteyttä. Kokemusta ei vaadita ja valmista materiaalia ja tukea löytyy!

Porojen opettaja

(ryhmä ei tällä hetkellä kokoonnu - ota yhteyttä jos haluat osallistua vanhimpien Suomi-koululaisten toiminnan järjestykseen)

Joutsenten opettajat

Sanna Pitkänen